Volnay PV

Terug naar de lijst

Volnay PV - Réf. 1VPV

Beschrijvende gegevens :

Platte, vlakke kleidakpan (groot formaat 10 M/2) type Volnay PV van Terreal voorzien van een dubbele kopsluiting en een dubbele zijsluiting. De pan heeft een zeer vlak uitzicht door de afgeschuinde neus die zich op max. 25% van de panlengte van de panneus mag bevinden. De pan mag in geen geval een rechthoekige afgeronde neus hebben.

Hulpstukken (vorsten, randpannen, noordbomen, e.a) van dezelfde herkomst, geproduceerd volgens dezelfde strenge eisen als de dakpannen, zullen gebruikt worden voor een degelijke afwerking.
De pannen worden geplaatst volgens de regels der kunst en conform de geldende normering en de raadgeving van de fabrikant .

De dakpan is eerste keus kwaliteit en heeft de volgende kleur :
(schrappen wat niet past)

Leikleur (op bruine scherf ) – Bruin in de massa – Rood gevlamd – Oud Bourgogne – Bezand Champagne – Grijs Lauze

Garantie en Normering :

De pannen worden in eigen labo’s uitgebreid gecontroleerd met geavanceerde meetapparatuur tijdens en na het productieproces zodat een garantie van 30 jaar kan gegarandeerd worden.
Onafhankelijke labo’s controleren (onder toezicht van erkende keuringsorganismen) de dakpannen . Deze voldoen op basis van de Europese norm EN 1304 (*)aan de Belgische en Nederlandse norm.

(*)Alle Europese keurmerken voor kleidakpannen zoals het Belgische Benor, het Nederlandse Komo en de Franse NF worden sinds 1 januari 1999 afgeleverd op basis van de Europese productnorm EN 1304. Deze norm EN 1304 waaraan de dakpannen Lambert voldoen waarborgt het uitzicht, de geometrische eigenschappen, de buigsterkte, de waterdichtheid (klasse 1) en vorstweerstand (Type C)

 


Technische informatie

Afmeting 24,8x40,8
Gewicht van de eenheid 4,5
Variabele peilen 1
aantal/m2 10
Latafstand 40,8
Variabele latafstand 34 à 40,8
Breedte 24,8
Battent 2,5
Theoretische Minimum dakhelling 40 % / 21,8°
Referentie Minimum dakhelling 45 % / 24,23°

Projecten
Klik op de items om de gedetailleerde informatie te krijgen