Rustique

Terug naar de lijst

Rustique - Réf. 1NO

Beschrijvende gegevens :

Platte gestanste kleidakpan (17x 27 cm) type Rustique van Terreal voorzien van 2 aanhechtingsneuzen en 2 nagelgaten. De pan wordt geplaatst met gekruiste voegen.
De tegelpan is licht gebogen in lengte en breedte. De zijkanten van de tegelpan zijn licht afgerond.De zichtbare oppervlakte van de pan heeft een licht bezande textuur.

Hulpstukken (vorsten, randpannen,noordbomen, e.a) van dezelfde herkomst, geproduceerd volgens dezelfde strenge eisen als de dakpannen, zullen gebruikt worden voor een degelijke afwerking.
De pannen worden geplaatst volgens de regels der kunst en conform de geldende normering en de raadgeving van de fabrikant .

De dakpan is eerste keus kwaliteit en heeft de volgende kleur :
(schrappen wat niet past)

Bezand Normande (verouderd rood) – Mesnil (geelrood) – Askleur – Chaumière (paarsrood) – Pays d’auge – Bezand Champagne

Garantie en Normering :

De pannen worden in eigen labo’s uitgebreid gecontroleerd met geavanceerde meetapparatuur tijdens en na het productieproces zodat een garantie van 30 jaar kan gegarandeerd worden.
Onafhankelijke labo’s controleren (onder toezicht van erkende keuringsorganismen) de dakpannen . Deze voldoen op basis van de Europese norm NF-EN 1304 (*)aan de Belgische norm.

(*)Alle Europese keurmerken voor kleidakpannen zoals het Belgische Benor, het Nederlandse Komo en de Franse NF worden sinds 1 januari 1999 afgeleverd op basis van de Europese productnorm EN 1304. Deze norm EN 1304 waaraan de dakpannen Lambert voldoen waarborgt het uitzicht, de geometrische eigenschappen, de buigsterkte, de waterdichtheid (klasse 1) en vorstweerstand (Type C).Technische informatie

Afmeting 17 x 27 x 1,2
Gewicht van de eenheid 1,1
aantal/m2 59 / 62 / 65
Variabele latafstand 10/9,5/9
Overlap 7/8/9
Battent 10/10,5/11,1
Theoretische Minimum dakhelling 60 % / 31°
Referentie Minimum dakhelling 80 % / 39°

Projecten
Klik op de items om de gedetailleerde informatie te krijgen