Pommard

Terug naar de lijst

Pommard - Réf. 1PO

Beschrijvende gegevens :

Platte geperste kleidakpan (17 x 26 cm) type Pommard Terreal met lichte welving in de lengte en breedte, voorzien van 2 aanhechtingsneuzen en 2 spijkergaten.
De pan wordt geplaatst met gekruiste voegen. De tegelpan heeft een verouderd uitzicht en een licht onregelmatige neus: dit wil zeggen dat de neus onderaan de pan op verschillende ongelijke lengtes gesneden is.
De pan heeft een licht bezande, korrelige oppervlaktestructuur.

Hulpstukken (vorsten, randpannen,noordbomen, e.a) van dezelfde herkomst, geproduceerd volgens dezelfde strenge eisen als de dakpannen, zullen gebruikt worden voor een degelijke afwerking.
De pannen worden geplaatst volgens de regels der kunst en conform de geldende normering en de raadgeving van de fabrikant .

De dakpan is eerste keus kwaliteit en heeft de volgende kleur :
(schrappen wat niet past)

Bezand Lauze – bezand Bourgogne – bezand Champagne

Garantie en Normering :

De pannen worden in eigen labo’s uitgebreid gecontroleerd met geavanceerde meetapparatuur tijdens en na het productieproces zodat een garantie van 30 jaar kan gegarandeerd worden.
Onafhankelijke labo’s controleren (onder toezicht van erkende keuringsorganismen) de dakpannen . Deze voldoen op basis van de Europese norm NF EN 1304 (*)aan de Belgische norm.

(*)Alle Europese keurmerken voor kleidakpannen zoals het Belgische Benor, het Nederlandse Komo en de Franse NF worden sinds 1 januari 1999 afgeleverd op basis van de Europese productnorm EN 1304. Deze norm EN 1304 waaraan de dakpannen Lambert voldoen waarborgt het uitzicht, de geometrische eigenschappen, de buigsterkte, de waterdichtheid (klasse 1) en vorstweerstand (Type C)

 


Technische informatie

Afmeting 17 x 26 x 1,4
Gewicht van de eenheid 1,3
aantal/m2 62 / 65 / 68
Variabele latafstand 9,5/9/8,5
Overlap 7/8/9
Battent 10,5/11,1/11,6
Theoretische Minimum dakhelling 60 % / 31°
Referentie Minimum dakhelling 80 % / 39°

Projecten
Klik op de items om de gedetailleerde informatie te krijgen