Mercurey

Terug naar de lijst

Mercurey - Réf. 1MY

Beschrijvende gegevens :

Halfronde kleidakpan (groot formaat 10 M/2) type Mercurey ,grootformaat Vlaams S-gewefd model. De pan is voorzien van een dubbele kopsluiting en een enkele zijsluiting. De pan is voorzien van 2 aanhechtingsneuzen en 1 spijkergat. De pan is geschikt is voor daken met zachte helling (vanaf 16,7 ° volgens streek en ligging). De pan wordt geplaatst met rechte voegen.

Hulpstukken (vorsten, randpannen, noordbomen, e.a) van dezelfde herkomst, geproduceerd volgens dezelfde strenge eisen als de dakpannen, zullen gebruikt worden voor een degelijke afwerking.
De pannen worden geplaatst volgens de regels der kunst en conform de geldende normering en de raadgeving van de fabrikant .

De dakpan is eerste keus kwaliteit en heeft de volgende kleur :
(schrappen wat niet past)

Leikleur (op bruine scherf) – Rood – Oud Bourgogne

Garantie en Normering :

De pannen worden in eigen labo’s uitgebreid gecontroleerd met geavanceerde meetapparatuur tijdens en na het productieproces zodat een garantie van 30 jaar kan gegarandeerd worden.
Onafhankelijke labo’s controleren (onder toezicht van erkende keuringsorganismen) de dakpannen . Deze voldoen op basis van de Europese norm EN 1304 (*)aan de Belgische norm.

(*)Alle Europese keurmerken voor kleidakpannen zoals het Belgische Benor, het Nederlandse Komo en de Franse NF worden sinds 1 januari 1999 afgeleverd op basis van de Europese productnorm EN 1304. Deze norm EN 1304 waaraan de dakpannen Lambert voldoen waarborgt het uitzicht, de geometrische eigenschappen, de buigsterkte, de waterdichtheid (klasse 1) en vorstweerstand (Type C)Technische informatie

Afmeting 25,2x41,8
Gewicht van de eenheid 4,5
Variabele peilen 2
aantal/m2 9,5
Latafstand 40
Breedte 25,2
Battent 2,5
Theoretische Minimum dakhelling 30 % / 16,7°
Referentie Minimum dakhelling 45 % / 24,23°

Projecten
Klik op de items om de gedetailleerde informatie te krijgen