Giverny PV

Terug naar de lijst

Giverny PV - Réf. 1GPV

Beschrijvende gegevens :

Platte, vlakke kleidakpan (klein formaat 18 M/2) type Giverny PV van Terreal met een fijne licht afgeschuinde neus voorzien van een dubbele kopsluiting en een dubbele zijsluiting.
De pan heeft een zeer vlak uitzicht door de afgeschuinde neus die zich op max. 25% van de panlengte van de panneus mag bevinden.
De pan wordt geplaatst met gekruiste voegen.

De pannen worden vervaardigd uit hoogwaardige klei en horizontaal gebakken voor een vlak uitzicht..
Hulpstukken (vorsten, randpannen, noordbomen, e.a) van dezelfde herkomst, geproduceerd volgens dezelfde strenge eisen als de dakpannen, zullen gebruikt worden voor een degelijke afwerking.

De pannen worden geplaatst volgens de regels der kunst en conform de geldende normering en de raadgeving van de fabrikant .

De dakpan is eerste keus kwaliteit en heeft de volgende kleur :
(schrappen wat niet past)

Leikleur (op bruine scherf) – Bruin (in de massa) – Oud Bourgogne – Bezand champagne – Bezand Normande.

Garantie en Normering :

De pannen worden in eigen labo’s uitgebreid gecontroleerd met geavanceerde meetapparatuur tijdens en na het productieproces zodat een garantie van 30 jaar kan gegarandeerd worden.
Onafhankelijke labo’s controleren (onder toezicht van erkende keuringsorganismen) de dakpannen . Deze voldoen op basis van de Europese norm NF EN 1304 (*)aan de Belgische norm.

(*)Alle Europese keurmerken voor kleidakpannen zoals het Belgische Benor, het Nederlandse Komo en de Frans NF worden sinds 1 januari 1999 afgeleverd op basis van de Europese productnorm EN 1304. Deze norm EN 1304 waaraan de dakpannen Lambert voldoen waarborgt het uitzicht, de geometrische eigenschappen, de buigsterkte, de waterdichtheid (klasse 1) en vorstweerstand (Type C)

 


Technische informatie

Afmeting 20,4x27,5
Gewicht van de eenheid 2,3
Variabele peilen 1
aantal/m2 18 / 22
Latafstand 27,5
Breedte 20,4
Battent 3,7
Theoretische Minimum dakhelling 45 % / 24,23°
Referentie Minimum dakhelling 60 % / 31°

Projecten
Klik op de items om de gedetailleerde informatie te krijgen